Crescent/Monark

 I Crescent/Monarks sortiment finns en elcyklar för alla och för alla tillfällen; city-elcyklar med korg som är enkla att kliva av och på, el-mountainbikes för äventyr i terräng och el-hybrider som är perfekta för pendling. Elcyklarna är dessutom i framkant rent tekniskt. Elmotorn har en maxfart på 25 km/h och våra kvalitetsbatterier tar dig många mil på en laddning.

 

EcoRide

 

Grundades 2007 och har etablerat sig som en trendsättare inom elcykelbranschen.


Med sitt breda modellprogram har EcoRide en cykel för alla personligheter och användningsområden.

Klicka på bild för mer info.

Skeppshult

Elcykel byggd i Skeppshult. Skeppshults anda känns i deras elcykel. Elcykeln är byggd med de bästa komponenterna på marknaden.

Klicka på bild för mer info.

Walleräng

Sedan vi lanserade får första generation smartbike – M.01, har vi nu uppdaterat den med två olika ramstorlekar och en M.01X version med luftdämpad framgaffel. Vi är också väldigt stolta att presentera vår helt nya unisex low-step modell M.02, även denna kommer som en M.02X med luftdämpad framgaffel.

Alla kombinerar vårt egna Modular Travel System med kraften och de elektroniska växlingsfördelar från Shimano STEPS Di2 elcykelsystem.

Vi är återförsäljare för Babboe specialcyklar samt Cargobike. Kontakta oss för mer info

Elcyklar finns numera i alla typer av cykel. Klassiska dam och herrcyklar, sportcyklar, mountainbike och specialcyklar. Vi arbetar endast med kända etablerade varumärken som vi vet håller högsta kvalité och där cyklarna är framtagna för den Nordiska marknaden.